Prste da poližeš
Iz bakine kuhinje vam donosimo nesvakidašnju pitu sa šunkom i prazilukom.
Na ulju ispržiti sečen na kolutove praziluk i dodati sečenu šunku.
Umutiti jaja, dodati pavlaku i jogurt i kasičicu praška za pecivo.
Uliti u prženi praziluk i skloniti sa šporeta. Premazati prvu koru uljem, pa dodati drugu i nju premazati nadevom praziluka.
Saviti ivice i uviti u rolat. Ređati u pleh. Rolnice premazati uljem i peći na 200 stepeni C 35 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.