Savršena za sve prilike
Pravi se brzo i lako a topi se u ustima.
Podloga:
Fil:
Glazura:
Priprema:
Posni mleveni keks pomešajte sa čokoladom u prahu. Otopljeni margarin nalijte na keks pa dodajte biljno mleko i dobro promešajte, da se sastojci sjedine. Smesu utisnite u kalup i ravnomerno rasporedite pa stavite u frižider. Zasebno posni kremasti sir pomešajte sa šećerom u prahu pa umutite. U drugoj posudi umutite buljnu slatku pavlaku pa oba krema sjedinite mikserom na najmanjoj brzini. Preko podloge ravnomerno nanesite polovinu pripremljenog fila pa vratite u frižider. Krem od lešnika dodajte drugoj polovini fila pa dobro sjedinite. Preko belog fila nanesite fil sa lešnik kremom pa poravnajte. U zagrejanu slatku pavlaku ubacite obe vrste izlomljene čokolade. Žicom dobro promešajte da se čokolada skroz optopi. Čokoladnu glazuru sipajte preko fila pa ravnomerno rasporedite. Stavite u frižider da se ohladi i stegne.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.