Sočne i slasne, zagrejaće vam dušu i telo
Ugrejte dublji tiganj ili šerpu na srednjejakoj vatri. Dodajte maslac i pustite da se otopi. Posolite i pobiberite šnicle, pa ih pržite sa svake strane dok ne postanu lepo zlatnosmeđe. Sklonite šnicle iz tiganja i stavite ih na stranu.
U istu šerpu dodajte iseckani crni i beli luk. Pržite luk dok ne postane staklast. Dodajte brašno i promešajte dobro kako biste napravili svetlu zapršku. Polako dodajte pivo i pileći bujon, neprestano mešajući da biste izbegli grudvice. Pustite da sos proključa.
Vratite šnicle u sos, smanjite vatru na nisku i pokrijte tiganj. Kuvajte oko 30-40 minuta ili dok ne postanu mekane i sočne.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.