Binić o Tadiću: Nije zaslužio da počne utakmicu protiv Engleza

On je znao i ranije da kapiten neće početi meč protuv Engleza

17.06.2024. 15:32
  • Podeli:
dragiša binić, 22 dec 2023 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-66686a44a1e54.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Velika bura u fudbalskoj javnosti se pojavila nakon izjave Dušana Tadića da je najbolji igrač reprezentacije i da bi trebalo da igra svih 90 minuta. Selektor Dragan Stojković Piksi je zatim odgovorio da je to bio deo taktike i da mu je kapiten treba svež za drugi poluvreme.

Povodom ovoga, oglasio se i proslavljeni sprski fudbaler Dragiša Binić.

"Kako igraš, to te drži u igri, tako je bilo u moje vreme. Ja sam znao pre odlaska u Nemačku da Tadić neće igrati. Ako gledamo njegove zasluge, ima ih mnogo. Ali ne igraju zasluge, već trenutno stanje i forma. Ne igraju ni imena, nije važno ko se kako zove", rekao je Binić gostujući na "Sport klubu".

Potom je objasnio svoj stav.

"Onaj ko je trenutno najbolji mora da igra. Tadić ne igra defanzivni deo, nema ga, ne postoji. Tu treba staviti igrača koji će da ga zatvara. Mora da se igra brzo. To što ima 36 godina ne znači da ne može da trči", zaključio je Binić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()