Da li Orlovi sad da se plaše ili da se raduju: Danska i Slovenija podelile bodove u prvom meču na EP

U grupi C igraju još i selekcije Srbije i Engleske

16.06.2024. 19:55
  • Podeli:
euro 2024, fudbalska reprezentacija slovenije danske, 16 jun 2024 - foto Reutrs (2)-666f22d3625c0.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Slovenije i Danske odigrali su nerešeno 1:1 (0:1) u prvom meču Grupe C Evropskog prvenstva u Nemačkoj, u kojoj igraju još i selekcije Srbije i Engleske.

Ako bismo se bavili kalkulacijama, ovo bi, u suštini, mogao da bude dobar rezultat za izabranike Dragana Stojkovića Piksija, u smislu malog broja bodova koje su osvojili rivali, ali i razlog za brigu - sad obe reprezentaciju "moraju" da jure i bodove protiv Srbije, odnosno da ne taktiziraju mnogo kad ukrstimo koplja.

Takođe, ako se uzme u obzir da smo mi nekako olako već uračunali tri boda protiv Slovenije (ko zna iz kog razloga), onda i njihovo izdanje protiv Danaca može da predstavlja ozbiljno upozorenje da se ne pravi račun bez krčmara...

Bilo kako bilo, u prvom meču grupe C, Danci su poveli golom Kristijana Eriksena u 17. minutu, a pogodak za izjednačenje, i kasnije će se ispostaviti i za konačan rezultat, postigao je Erik Janža u 77. minutu susreta.

Foto: Profimedia

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()