Direktor Superlige potvrdio: Odigravanje derbija se ne dovodi u pitanje

Meč između Partizana i Zvezde zakazan je za ponedeljak od 19 sati

22.09.2024. 15:20
  • Podeli:
fk crvena zvezda, fk partizan, 173 večiti derbi - 20 april 2024 - Dusan Milenkovic ATAImages-6623ffc5a17dc.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana zakazan je za ponedeljak, a dobio je negativnu uvertiru usled ispada koji su režirali huligani.

Naime, oni su upali na stadion i oštetile teren crno-belih čime je odigravanje utakmice dovedeno u pitanje.

Mežutim, usledila je brza reakcija svih odgovornih te Aleksandar Pivić, direktor Superlige za Meridian sport ističe da je sve pod kontrolom i da će se derbi odigrati.

"Prema informacijama koje posedujem odigravanje večitog derbija se ne dovodi u pitanje. Rešiće se svi problemi na terenu. Posuta je kiselina i pobacano je izlomljeno staklo. To će se sanirati u toku dana. Vizuelno neće izgledati najsjanije. Kada je u pitanju staklo, imali smo već jednom takvu situaciju. Bilo je davno, pa ne znam da li se ljudi sećaju, kada je Rad igrao na stadionu Obilića. Veče pred utakmicu je mnogo džakova staklića izručeno na teren, ali sve je pravovremeno očišćeno. Tako će biti i ovog puta. Igraće se", istakao je Pivić u razgovoru za pomenuti medij.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()