Erling Haland: Đoković je moj sportski heroj

Norvežanin je predvodnik mlađe generacije čije vreme tek dolazi

06.02.2024. 10:57
  • Podeli:
Novak Đoković-65af6ef94a5b6.webp Foto: AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake/Tanjug

Erling Haland (23) je jedan od najboljih fudbalera. On je predvodnik mlađe generacije, o kome se već godinama priča, a šta sve može pokazuje u Mančester sitiju pod budnim okom trenera Pepa Gvardiole

Norvežanin je velika zvezda, ali mu je životni stil potpuno drugačiji - ne mari mnogo za svoju slavu, samo bi da igra fudbal i da uživa u tome. 

Tokom jednog gostovanja dobio je pitanje ko je njegov sportski heroj van fudbala, a Haland je malo razmislio, pa rekao: 

"Sviđa mi se Đoković. Mislim da je dobar, on je svoj i ono što je postigao je neverovatno, Dolazi niotkuda. Biram Đokovića".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()