IMT nije uspeo da preokrene protiv desetorice: Luković se približio Saldanji

Propustili priliku da prestignu Voždovac, koji je prvi iznad "crte"

27.04.2024. 20:14
  • Podeli:
milos lukovic-662d4086a00af.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Javora i IMT-a remizirali su u Ivanjici rezultatom 1:1 u meču 32. kola Superlige Srbije.

Oba pogotka su viđena u veoma uzbudljivih uvodnih 20 minuta meča.

Domaći tim je u 11. minutu u prednost doveo Trivante Stjuart, ali je sreća igrača Javora posle gola jamajkanskog fudbalera potrajala tek par minuta pre velike greške golmana njihovog tima.

Mladi Strahinja Manojlović je skrivio penal zbog kog je dobio direktan crveni, a njegova zamena Lazar Raičević nije uspeo da odbrani udarac Miloša Lukovića.

Njemu je to bio 14 gol ove sezone u Superligi i za vodećim strelcem Mateusom Saldanjom 18-godišnjak zaostaje tek dva pogotka.

Više razloga za nezadovoljstvo će sigurno imati igrači IMT-a, koji nisu uspeli da stignu do preokreta uprkos tome što su veći deo meča igrali za igračem više.

Time su propustili priliku da prestignu Voždovac, koji je prvi iznad "crte". U narednom kolu dočekuju Radnik iz Surdulice, dok će Javor, koji zauzima drugo mesto koje vodi u baraž, gostuje Novom Pazaru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()