Infantino otkrio: Svetsko prvenstvo za klubove počinje 2025. u Maroku

Predsednik FIFA nije želeo da otkriva mnogo detalja, ali je potvrdio da su pripreme u toku

16.12.2022. 13:13
  • Podeli:
infantino-profimedia.jpg

Svetsko prvenstvo za klubove, u novom formatu sa 32 tima, krenuće od 2025. godine, izjavio je predsednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino

Prvi čovek svetskog fudbala potvrdio je informaciju o kojoj se dugo spekulisalo, a uz to je otkrio i da će prvo izdanje biti organizovano od 1. do 11. februara u Maroku.

Nezvanično, najviše klubova biće iz Evrope, a turnir bi trebalo da se održi u SAD, Kanadi i Meksiku, kao uvertira za Mundijal 2026. godine

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()