Jovanović posle Voždovca i penal serije: To je to – nema nazad

Ostale su još dve utakmice do trofeja koji je krajnji cilj Partizana, kaže golman Partizana

11.04.2024. 10:22
  • Podeli:
aleksandar jovanović, večiti derbi - 9 mart 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-65ecb1072f44f.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Golman Partizana Aleksandar Jovanović je protiv Voždovca, u četvrtfinalu Kupa Srbije, potvrdio sjajnu formu. Prvo je odbranio penal u regularnom delu, a potom još dva u seriji jedanaesteraca i odveo svoju ekipu u polufinale. 

"Naš cilj je jasan, imamo osam utakmica do kraja sezone u Superligi i moramo sve da pobedimo. Prvo ide gostovanje Čukaričkom, spremamo se, ali to nije lako, zato što imamo konstantan pritisak, zbog bodova koje smo ispustili. Naš večiti rival dobija svaku utakmicu“, istakao je Jovanović za klupski sajt.

Pobeda se računa, o tome kako je do nje došlo analizira stručni štab. 

"Nije bilo lako, ali je najvažnije da smo prošli dalje, to je u ovom trenutku najbitnije. Trebalo je da privedemo utakmicu kraju na malo drugačiji i ozbiljniji način, ali smo primili gol i otišli u penal seriju. Vreme utakmice nije odgovaralo igračima, bilo je jako teško za trčanje, ali to naravno nije opravdanje".

Jovanović naglašava da ekipa od početka sezone pokaže pozitivni inat kad je najpotrebnije.

"Kada je rezultat bio 1:1, došli su penali, stali smo zajedno svi i rekli: To je to – nema nazad. Tako je - kako je, idemo na penale i daćemo sve od sebe da se fokusiramo na igrače, šuteve, odbranu i da prođemo dalje. Dobijena je samo jedna runda, ostale su još dve utakmice do trofeja koji je krajnji cilj Partizana", zaključio je Jovanović.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()