Koliko bi Piksija koštala ostavka?

Piksi je uoči EURO produžio ugovor sa FSS na još dve godine

29.06.2024. 08:52
  • Podeli:
piksi (3)-66702c93cac0a.webp Foto: TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Priče o potencijalnoj smeni ili, pak, ostavci Dragana Stojkovića u živi su javnosti posle ispadanja Srbije sa Evropskog prvenstva.

Dosta se priča i o finansijskom aspektu cele priče, te ko bi i koliko mogao da bude "oštećen".

Navodno, Piksi bi u slučaju ostavke, dakle, jednostranog raskida ugovora, morao da plati Fudbalskom savezu Srbije čak milion evra.

Stojković bi tako ostavkom učinio medveđu uslugu i bio bi dužan da Savezu isplati milion evra.

"U konačnom zbiru, uz već zagarantovanih milion evra za smenu i dodatnih milion zbog eventualne ostavke, selektor bi morao da se odrekne neverovatnih dva miliona evropskih novčanica", piše Sportklub.

Podsetimo, Piksi je uoči EURO produžio ugovor sa FSS na još dve godine.

Ukoliko ostane, vodiće nacionalnih tim u Ligi nacija, te kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()