Miroljubivo u Kruševcu: Jovanović i Prijović za remi Napretka i Spartaka

U narednom kolu Superlige Srbije klub iz Kruševca gostuje ekipi Voždovca, dok fudbaleri Spartaka na svom stadionu dočekuju Mladost iz Lučana

12.02.2024. 19:21
  • Podeli:
fudbal, fudbalska lopta, gol, mreža - profimedia-655e3e8da5854.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Napretka i Spartaka iz Subotice remizirali su danas 1:1 (1:1) u Kruševcu u meču 20. kola Superlige Srbije.

Gol za domaću ekipu postigao je Stefan Jovanović u 39. minutu, dok je Vladimir Prijović u 19. minutu bio precizan za goste iz Spartaka.

Napredak je posle ovog remija na 11. mestu na tabeli nacionalnog šampionata sa 22 boda, dok je Spartak sa četiri boda više na 10. poziciji.

U narednom kolu Superlige Srbije klub iz Kruševca gostuje ekipi Voždovca, dok fudbaleri Spartaka na svom stadionu dočekuju Mladost iz Lučana.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()