Nekadašnji igrač MLS: Mislim da se Ronaldo napušio pa davao lude izjave

Portugalac je ambasador saudijskog fudbala

19.07.2023. 08:55
  • Podeli:
Tan2023-01-0515031536_2 Kristijano Ronaldo AP PhotoAmr Nabil-63bc11f0a1005.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Amr Nabil

Portugalac Kristijano Ronaldo pokrenuo je trend odlaska fudbalskih zvezda iz Evrope u Saudijsku Arabiju prelaskom u Al Nasr.

On je ujedno postao i ambasador saudijskog fudbala, pa sada tvrdi da je saudijska liga bolja od MLS, kao i da će za godinu dana premašiti holandsku i tursku ligu.

Njegove izjave je komentarisao nekadašnji igrač iz MLS Mik Laud.

"Mislim da se Ronaldo napušio. Luda je njegova izjava da će za godinu dana saudijska liga biti bolja od turske i holandske. Rekao je to na dan kad je u MLS predstavljen Leo Mesi i dok je govorio o promociji Svetskog prvenstva 2026. godine u Severnoj Americi. To sve radi da on dobije na relevantnosti i da potisne Mesija", rekao je Laud za CBS Sports.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()