Neviđena drama na treningu Portugala: Navijači izazvali haos

Naijači stvorili mnogo poteškoća obezbeđenju

14.06.2024. 22:05
  • Podeli:
ronaldo Tanjug AP PhotoHassan Ammar-666ca1288a6fc.webp Foto: Tanjug/AP PhotoHassan Ammar

Fudbalska reprezentacija Portugala odradila je otvoreni trening u mestu Gitersloh uz prisustvo velikog broja navijača.

Organizatori su očekivali veliku gužvu, ali ovakvu histeriju navijača sigurno nisu. Naime, ljudi su u jednom momentu krenuli da se zaleću ka igračima sa svih strana stadiona.

Navijači su upadali na trening jedan po jedan kako bi se slikali, pre svega sa Kristijanom Ronaldom.

Jedan je i uspeo da dođe do prve zvezde Portugalaca i taman je stigao do cilja kada mu se, ispred Ronalda, isprečio pripadnik obezbeđenja. Kristijano je, ipak, bio priseban, procenio je situaciju i dopustio je da mu navijač priđe.

Ipak u jednom trenutku, "vrag je odneo šalu"  pa je pravo niotkuda, reagovao i golman Portugalaca Žose Sa  koji je nasrnuo na jednog navijača, ščepao ga, i nije mu dozvolio da se približi njegovim saigračima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()