Siti našao naslednika Gvardioli, ali ne žele ga samo oni

Ćabi Alonso glavni kandidat, ali i za klupu Real Madrida

22.10.2024. 23:30
  • Podeli:
pep gvardiola-66421c27e129d.webp Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Novinar nemačkog „Skaj sporta” Florijan Pletenberg je ekskluzivno objavio da se Bajer priprema za odlazak Ćabija Alonsa na kraju sezone i da Mančester siti pomno prati situaciju zbog neizvesne budućnosti Pepa Gvardiole, istovremeno kuje planove u vezi s njegovim naslednikom.  

Baskijski stručnjak je logičan i nadasve pragmatičan izbor, ali je i glavni kandidat za glavnokomandujućeg na klupi Real Madrida.

Alonso, zanimljivo, nije u fokusu bivšeg mu kluba. Liverpul je očevidno prezadovoljan učinkom novog menadžera, Arnea Slota.

Ugovor s Bajerom ističe juna 2026, međutim, sportski sektor već traži novog trenera. Trener Štutgarta Sebastijan Henes i Negelsmanov prvi asistent Sandro Vagner se najvisočije kotiraju, zasad.

Vredno pomena, Alonso je prošle sezone u drugoj godini na klupi ekipu maestralno odveo do prve titule u 120-godišnjoj istoriji kluba iz Leverkuzena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()