Ni posle Duljaja nema tu sreće: I Vojvodina skinula skalp Partizanu

Drugoplasirani Partizan sad ima 70 bodova, dok je Vojvodina peta sa 54 boda

02.05.2024. 18:54
  • Podeli:
fk partizan, fk vojvodina, 2 maj 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-6633c5e13e2a1.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Vojvodine pobedili su kao gosti Partizan rezultatom 3:2 u meču trećeg kola plej-ofa Superlige, pa Crvena zvezda može već u ovoj rundi da postane šampion Srbije ukoliko od 19 časova osvoji bod kod kuće TSC.

Partizan je poveo u 18. minutu autogolom Đorđa Crnomarkovića, ali je Vojvodina u finišu poluvremena stigla do potpunog preokreta u režiji Dejana Zukića i Kejleba Zadija. U 38. minutu je Zukić bio asistent a Zadi strelac, dok su u 44. uloge bile obrnute. 

Partizan je izjednačio u 57. minutu golom Aranđela Stojkovića. U 77. minutu rezervista Vojvodine Mihailo Ivanović je postigao gol udarcem posle kornera, ali ga je sudija Srđan Jovanović poništio posle intervencije iz VAR sobe zbog prekršaja nad defanzivcem Partizana. 

U poslednjem, četvrtom minutu nadoknade meča, bivši fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović je postigao pobedonosni gol za Vojvodinu, usamljen je šutirao sa ivice šesnaesterca i doneo "lalama" velika tri boda u trci za plasman u evropska takmičenja. 

Drugoplasirani Partizan sad ima 70 bodova, dok je Vojvodina peta sa 54 boda. Partizan u narednom kolu gostuje Napretku, dok će Vojvodina dočekati Čukarički, direktnog rivala za peto mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija. 

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()