Ništa od novih investitora: Gazde Liverpula odustale od francuskog velikana

Obe strane su se oglasile saopštenjem

16.07.2024. 15:40
  • Podeli:
Liverpul deca-65e2149c617bb.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Gazde Liverpula odustale od francuskog velikana ordo ove sezone igra treći rang takmičenja u Francuskoj, ispali su i iz drugog ranga, a mnogi su se pojavili koji su zainteresovani da kupe ovog velikana.

Jedan od interesenata bio je i FSG (Fenway Sports Group), kompanija koja je vlasnik i Liverpula, ali na kraju nije došlo do dogovora.

Ovo je potvrđeno saopštenjem kojim su se oglasile obe strane:

"Iako smo razočarani ishodom, naša kompanija želi klubu i navijačima sve najbolje u budućnosti", kratko je bilo saopštenje FSG-a, za razliku od vlasnika Bordoa.

"Bordo i njihovi vlasnici žele da obaveste FSG da ne žele da nastave pregovore oko prodaje kluba, iako su pregovori tekli dobro u prethodnih nekoliko nedelja. Bordo se zahvaljuje FSG-u na interesovanju", stoji u saopštenju Bordoa. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()