Jedan tim srcem svim: Srpski navijači su spremni, evo kako bodre "Orlove"

Srpski fudbaleri imaju ogromnu podršku u Gelzenkirhenu

16.06.2024. 20:40
  • Podeli:
navijaci AP PhotoAndreea Alexandru)-666f30d0d4e39.webp Foto: Tanjug/AP PhotoAndreea Alexandru

Ogroman broj navijača došao je na stadion "Veltins arena" za utakmicu Srbije i Engleske u Grupi C na Evropskom prvenstvu.

Dosta je i pripadnica lepšeg pola, a zastave Srbije mogu se prebrojati na stotine. Naši fudbaleri su izašli na tere, pozdravljeni su gromoglasnim aplauzom, a navijači nestrpljivo očekuju početak susreta.

FOTO: PROFIMEDIA

Podsećanja radi, selektor Dragan Stojković Piksi je odabrao tim za Englesku pa tako startnih 11 čine:

Rajković, Milenković, Veljković, Pavlović, Živković, S. Milinković-Savić, Gudelj, Lukić, Kostić, Vlahović, Mitrović.

Srećno momci, obradujte nas!

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()