Bogdanović bez dlake na jeziku o Tadiću: Dozvolio je da ga fudbalski siluju

Fudbalski analitičar kao i uvek bez dlake na jeziku

25.06.2024. 23:40
  • Podeli:
dusan tadic AP PhotoAndreea Alexandru-666f5bb8a195f.webp Foto: AP PhotoAndreea Alexandru

Bivši fudbaler Rade Bogdanović imao je oštar komentar o statusu Dušana Tadića na ovom Evropskom prvenstvu.

"Bolje da se penzionisao posle Katara nego što je dozvolio da ga ovde fudbalski siluju... Ne znam da li postoji reprezentacija u Evropi koja je maltretirala svog kapitena kao mi. Pozdravi se sutra u 11 ako mozes u Minhenu da se raziđete", rekao je Bogdanović.

Fudbaleri Srbije su posle remija sa Danskom završili svoje takmičenje na EURO.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()