Piksi pred Dansku: Sutra je praznik fudbala, svako treba da bude pozitivan

Meč Srbije i Danske igra se sutra od 21 sat

24.06.2024. 17:35
  • Podeli:
dragan stojković piksi nemanja jovanović tanjug-6675753d95e36.webp Foto: Nemanja Jovanović Tanjug

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi i štoper Strahinja Pavlović pojavili su se pred novinarima uoči susreta sa Danskom.

"Orlovi" imaju tek jedan osvojen bod i u meču sa Skandinavcima po svemu sudeći će im biti potrebna pobeda za plasman u osminu finala.

"Ovo je najbitnija utakmica. Jako mi je drago što ćemo sutra igrati od 21.00. Najbolji uslovi su tada. Danska ima odlične igrače, igraju čvrst fudbal. Oni ne pobeđuju, ali nisu ni izgubili. Jako dobro organizovana ekipa, igraju dosta ozbiljno. Biće to "licem u lice". Nadam se da ćemo promeniti istoriju tih naših mečeva. Učinićemo sve što možemo kako bismo odigrali kako treba i pronaći način na koji ćemo pronaći put do protivničke mreže", rekao je Stojković i dodao:

"Sutra je praznik fudbala, velika utakmica. Svako treba da bude pozitivan u tom smislu. Lazaru Samardžiću, pitao sam ga kroz šalu da li može da igra sutra, kroz šalu. Da li je spreman, u tom kontekstu je bilo. Rekao je da nije spreman (smeh). Jedva čeka da poleti, kako nije spreman".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()