Piksi prvi put podnosi izveštaj u FSS

Selektor na tankom ledu

05.07.2024. 15:20
  • Podeli:
dragan stojković piksi, 24 jun 2024 - foto AP Photo Antonio Calanni Tanjug (1)-66744f2ac1a7c.webp Foto: AP Photo/Antonio Calanni/Tanjug

Status Dragana Stojkovića Piksija u Fudbalskom savezu Srbije trebalo bi da bude razmatran do kraja sledeće nedelje.

Tada će biti održana sednica Izvršnog odbora FSS.

Stojković će po prvi put otkako je selektor podneti izveštaj čelnicima srpskog fudbala.

Još uvek se ne zna da li će se Piksi pojaviti u Staroj Pazovi, ali deluje da hoće, piše "Sport Klub".

Piksi je na "tankom ledu" još od eliminacije sa Evropskog prvenstva, ali još uvek o smeni nije bilo reči, osim u javnosti i medijima.

Uoči EURO je produžio ugovor sa FSS i on je važeći do 2026. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()