Bajden: Ostajem u izbornoj trci - jedini zadatak da se pobedi Tramp

On je istakao da ''nije slep da ne vidi zabrinutost naroda''

08.07.2024. 15:56
  • Podeli:
donald tramp džozef bajden foto AP PhotoGerald Herbert AP PhotoAlex Brandon-666e95f3aefeb.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Gerald Herbert/Alex Brandon

Predsednik SAD Džozef Bajden saopštio je danas da je ''čvrsto posvećen'' tome da ostane u izbornoj trci, nakon što je pet visokih predstavnika Demokratske stranke u Predstavnikom domu SAD izjavilo da veruju da Bajden mora da odustane od kandidature za novi predsednički mandat.

''Pitanje o tome kako da idemo dalje u vazduhu je već više od nedelju dana, i vreme je da se sa time prestane. Imamo jedan posao, a to je da se pobedi Donald Tramp'', napisao je Bajden u pismu Demokratama u Kongresu, prenosi Njujork tajms.

On je u pismu naveo da se ne slaže sa argumentima koji se u javnosti iznose protiv njega, dodajući da ''oni koji pokušavaju da ga izbace iz trke'' poriču želje birača koji su učestvovali u predizborima od početka godine.

''Samo birači biraju kandidate, ne analitičari, donatori ili štampa. Ne bih se trudio da ne mislim da sam najbolja osoba koja može da pobedi Trampa'', naveo je Bajden u pismu.

On je istakao da ''nije slep da ne vidi zabrinutost naroda''.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()