U ponedeljak 174. večiti derbi: Vladan Milojević proslavlja jubilej

Popularni "Miloje" će po deseti put na prvenstvenim utakmicama voditi Zvezdu u večitom derbiju

22.09.2024. 07:15
  • Podeli:
Vladan Milojević, 24 feb 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-65f2121450372.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

U okviru deveto kola Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde će u ponedeljak od 19 časova odmeriti snage sa Partizanom.

Poseban jubilej na ovom meču proslaviće trener crveno-belih Vladan Milojević koji će po deseti put na prvenstvenim utakmicama voditi Zvezdu u večitom derbiju.

On će na večnoj listi prestići legendarne trenere poput Ljupka Petrovića i Branka Stankovića, dok će treće mesto podeliti sa Gojkom Zecom.

Druga pozicija pripada Miloradu Paviću sa 14 mečeva, dok je u prvenstvenim večitim derbijima Zvezdu najviše puta predvodio neprikosnoveni Miljan Miljanić i to na 15 utakmica.

Milojević protiv Partizana ima odličan bilans, te je samo jedan od devet prvenstvenih susreta izgubio. U prvom mandatu je zabeležio dva trijumfa, upisao četiri remija i jedan poraz.

Prethodne sezone mu je malo nedostajalo da bude stopostotan, ali je u prvom derbiju rezultat na kraju iznosio 2:2. Samo mesec dana kasnije, crveno-beli su trijumfom obezbedili sedmu titulu u nizu. 

Takođe, sastali su se večiti i u okviru Kupa Srbije, a crveno-beli su slavili rezultatom 2:0.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()