Mekana kao pena
Ovo jednostavno i ukusno jelo će vas oduševiti svojom svestranošću. Možete je jesti toplu ili hladnu, samostalno ili uz jogurt, kajmak ili kiselo mleko.
Umutiti jaja žicom, dodati brašno hlebno sa praškom za pecivo, kukuruzno brašno.
Ubaciti ulje, kiselu vodu, sir i kiselu pavlaku.
Sve izjednačiti.
Peći na 220 stepeni 40-45 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.