Veliki preokret: Jovićev ostanak u Milanu pod znakom pitanja

On je jedini postogao gol za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj

16.07.2024. 21:39
  • Podeli:
Tan2024-04-1416441844_4 luka jović milan Massimo PaoloneLaPresse-661bfd8b35b37.webp Foto: Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse

Iako je srpski fudbaler Luka Jović produžio ugovor sa Milanom, njegov ostanak u ovom klubu je pod znakom pitanja.

Naime, na njegovu poziciju gotovo izvesno će doći kapiten španske reprezentacije Alvaro Morata, kao i nemački reprezentativac Niklas Filkrug.

On je počeo u Crvenoj zvezdi, gde je ostao do 2016. i odlaska u Benfiku. Sa Luža je ubrzo otišao na pozajmicu u Ajntraht iz Frankfurta, a briljirao je u dresu Bundesligaša.

U Real Madrid je otišao 2019, a 2022. je prešao u Fiorentinu. Došao je u Milano posle sezone u „violi“.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()