Remi nade za Napoli i Barsu: Levandovski načeo domaćina, Osimen izjednačio za mirniji san

Revanš je na programu u Kataloniji 12. marta

21.02.2024. 22:56
  • Podeli:
fk napoli, fk barselona, liga šampiona - 21 feb 2024 - profimedia-65d66daa34b91.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Napolija i Barselone remizirali su rezultatom 1:1 (0:0) na stadionu Dijego Armando Maradona u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Gosti su poveli golom Roberta Levandovskog, a Viktor Osimen je domaćima doneo pozitivan rezultat pred revanš u Kataloniji 12. marta.

Meč je, blago rečeno, bio ispod nivoa takmičenja, ali, šta je - tu je. Napoli, na primer, za prvih 45 minuta nije imao nijedan jedini šut ka golu Barse! Ni u okvir, ni van njega. Sve što smo videli stalo je period od 60. do 75. minuta.

Barsa je povela preko Levandovskog u 60. minutu, a konačan rezultat postavio je Osimen 15 minuta kasnije. I to je to. Malo, premalo za meč završnice Lige šampiona, na krcatom stadionu Dijego Armando Maradona u duelu dva nekadašnja tima čuvenog El Pibea. Očekivalo se mnogo kvalitetnije izdanje šampiona Italije i Španije.

Na kraju, znatno zadovoljniji može biti domaćin. Ne samo zbog toga što je morao da juri zaostatak. I dok je stajala nula na semaforu, Napolitanci su igrali očajno na debiju novog trenera Franciska Kalcone.

Barsa, iako daleko od kvalitetnog izdanja, bila je konkretniji rival i više želela pobedu. Raspoloženi golman Aleks Meret razlog je što se Katalonci ipak kući ne vraćaju uz trijumf.

Cup tree provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()