Dobra vest za vozače u komšiluku: Objavljeno koliko će od utorka u Hrvatskoj biti niže cene goriva

Pošto nove cene stupe na snagu, važiće 14 dana

05.05.2024. 22:45
  • Podeli:
Tan2022-12-2819020074_7 benzinska pumpa, gorivo FOTO TANJUG FOTO HINA TOMISLAV PAVLEK-63d3a75ae62ed.webp Foto: Tanjug/Hina/Tomislav Pavlek

Od utorka u Hrvatskoj gorivo će pojeftiniti od jedan do četiri evrocenta, pa će evrosuper 95 koštati 1,55 evra po litru. 

Cena evrodizela biće za čak četiri centa niža i litar će koštati 1,41 evro.

Za identičan iznos pojeftinjuje i plavi dizel, koji će se prodavati po ceni od 87 centi za litar.

Pošto nove cene u utorak stupe na snagu, važiće 14 dana, javio je HRT.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()