Sastavi za derbi: Olanjinka starter u Zvezdi, Jovanović na golu Partizana

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 19 sati

24.04.2024. 18:48
  • Podeli:
fk crvena zvezda, fk partizan, 173 večiti derbi - 20 april 2024 - Dusan Milenkovic ATA Images 1 (2)-6624032cc0ebd.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Treneri fudbalera Crvene zvezde i Partizana Vladan Milojević i Igor Duljaj saopštili su sastave za polufinale Kupa Srbije.

Milojević je na klupi ostavio Gelora Kangu, dok je u startnoj postavi Piter Olanjinka, dok je Duljaj na gol vratio Aleksandra Jovanovića, koji se oporavio od povrede.

Zvezda: Glazer - Mijailović, Dragović, Spajić, Rodić - Stamenić, Hvang - Bukari, Ivanić, Olanjinka - Ndiaj

Partizan: Jovanović - Filipović, Kovačević, Marković, Antić - Ovusu, Zahid - Kalulu, Severina, Goh - Baždar.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 19 sati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()