Stojković otkrio kako smo se mučili protiv Slovenije: Igrači su nam na poluvremenu kolabirali

Orlovi su juče pretrčali 111 kilometara, a njihovi rivali 113

21.06.2024. 18:27
  • Podeli:
dragan stojković piksi, 20 jun 2024 - foto TANJUG NEMANJA JOVANOVIĆ-66744d919abba.webp Foto: TANJUG/NEMANJA JOVANOVIĆ

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je danas da su igrači na jučerašnjoj utakmici protiv Slovenije na poluvremenu kolabirali.

Srbija je juče u drugom kolu grupe C na Evropskom prvenstvu odigrala nerešeno 1:1 sa Slovenijom.

"Ako dodate jednu situaciju juče, to da se utakmica igrala u 15 časova i da su na poluvremenu dva, tri igrača kolabirala, koliko je bilo teško trčati, boriti se, vraćati se psihološki posle gola koji je postignut posle naše greške", izjavio je Stojković na konferenciji za medije. 

Stojković je otkrio da je Strahinja Pavlović jedan od igrača koji je imao problem.

"Pavlović je kolabirao, pa smo ga vraćali u život, malo je folirao, zaista je bilo teško, Slovenci su isto dok smo se spuštali, onesvestićemo se. Vidim da je meni vruće, pretpostavljam da ćemo se onesvestiti od sparine i toplote, ni njima, ni nama nije bilo lako, istrčali su 111 kilometara, što je dobra cifra, oni 113. Znate koji je razlog? Mi smo imali loptu, oni su morali da trče", rekao je Stojković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()