Tadić debitovao u dresu Fenera: Obećavajuća sezona kapitena Srbije

Osmeh na licu i dalje stoji

27.07.2023. 10:34
  • Podeli:
Dusan Tadic-64c2298547887.webp Foto: FK Fenerbahče

Iskusni fudbaleri Dušan Tadić i Edin Džeko debitovali su na zvaničnoj, takmičarskoj, utakmici u dresu Fenerbahčea. Dvojica fudbalera, koja su svoja imena izgradila na evropskoj sceni, odigrači su prvu utakmicu za turski klub u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Zimbrua. 

Kapiteni reprezentacija Srbije i BiH doprineli su pobedi svog novog tima, od ubedljivih 5:0, iskustvom, znanjem, organizacijom igre u kojoj je Tadić asistirao Kadioglu, u 11. minutu, kod prvog gola, dok je Džeko postigao treći gol u 61. minutu. 

Drugi gol na meču dao je Kent u 14. minutu, četvrti Šimanski u 63. a peti King u 88.

Moldavci protiv ovakvog Fenerbahčea više i nemaju čemu da se nadaju, osim da revanš na svom terenu bude manje bolan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()