UEFA je na potezu: Koliko je kazna za "Ubij Srbina"?

Skandalozno ponašanje hrvatskih i albanskih navijača

19.06.2024. 21:34
  • Podeli:
Albanija_navijaci_slavlje_foto_Reuters-6558e3c99ef9d.webp Foto: Reuters

UEFA je danas kaznila Fudbalski savez Srbije sa 10.000 evra zbog "provokativnih poruka kojima nije mesto na sportskom deašavanju" i sa sa 4,500 evra zbog ubacivanja predmeta na teren.

Nešto kasnije kažnjeni su i Albanci sa 10,000 evra zbog paljenja baklji, 12,375 evra zbog ubacivanja predmeta, 5,000 evra zbog upadanja navijača na teren i 10,000 evra, kao i Srbija, zbog poruka koje su se videle na tribinama.

Na utakmici Albanije i Hrvatske sa tribina stadiona u Hamburgu, mogli su se čuti povici sa tribina poput "Ubij Srbina" kao i "Srbe na vrbe".

Ostaje nam da vidimo, kako će UEFA reagovati na ovakve ispade navijača Albanije, ali i Hrvatske, koji su se pridružili Albancima i zajedno upućivali ovakve neprihvatljive poruke sa tribina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()