Vlahović na udaru navijača Fiorentine: Nakon derbija mogao je da im poruči samo jedno

Srpski reprezentativacje bio taj koji se na kraju radovao

06.11.2023. 10:54
  • Podeli:
vlahović profimedia-65361a7501502.webp Foto: Profimedia

Nisu mu oprostili, čini se da nikada i neće, te otuda i ne čudi što je srpski reprezentativac Dušan Vlahović bio na udaru navijača Fiorentine u nedlju veče.

I pre i posle derbija koji je Juventus dobio sa 1:0, nakon što je Filip Kostić spojio sa golom Fabija Miretija. Vlahović nije počeo meč, ušao je sa klupe, dok je uvredama počašćen u nekoliko navrata.

Prvi put kada se u "civilu" pojavio na travi stadiona Artemio Franki, a tom prilikom su mu vikali da je ciganin. Potom je zasut zvižducima kada je ulazio u igru, dok je svojom reakcijom na kraju meča izazvao dodatni bes.

Nakon što je sa saigračima proslavio važnu pobedu, napadač Juventusa se "prepustio", reagujući na uvrede navijača domaćeg tima na prilično ljutit način.

"Pobedićete sledeći put", poručio im je srpski reprezentativac.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()