Vojvodina pravi strašan tim: Bivši fudbaler PAOK-a stigao u Novi Sad

Štoper je peto pojačanje kluba

10.07.2024. 19:25
  • Podeli:
vojvodina fk vojvodina-668ec010e48c1.webp Foto: FK Vojvodina

Vojvodina je dovela peto pojačanje u ovom prelaznom roku, a dres novosadskog kluba zadužio je štoper Kolins Lusaka Sičenje. Ovu informaciju potvrdio je i sam klub na svom zvaničnom sajtu.

Sičenje je ponikao u ekipi Grin Komandosa u rodnoj Keniji, da bi 2018. debitovao u Premijer ligi Kenije sa timom AFC Leopards.

U Evropu je stigao leta 2021. kada je pojačao grčki PAOK, ali se posle samo jedne sezone vratio u AFC Leopards, iz kog je otišao u AIK u martu 2022. Iz Švedske je stigao i do Finske, gde je od marta do decembra 2023. nastupao kao pozajmljeni igrač.

On i u Vojvodinu stiže na šestomesečnu pozajmicu, ali Vojvodina ima pravo otkupa u zimskom prelaznom roku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()