Zakazana sednica Fudbalskog saveza: Bez rasprave o Piksijevom otkazu

Bez većih uzbuđenja u Savezu nakon Evropskog prvenstva

03.07.2024. 13:50
  • Podeli:
piksi reuters-667a6ae35f512.webp Foto: Reuters

Sednica Izvršnog odbora zakazana je za poslednji radni dan u ovoj nedelji, a na njoj se neće raspravljati o smeni selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Verovalo se da će Piksi da podnese izveštaj sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj, ali to neće biti tema. Rasprava će se voditi o predstojećoj Super ligi Srbije i stvari koje se tiču tog takmičenja, kao i ostavke nekih od čelnika FSS.

Za sada su to najave iz srpske kuće fudbala. Da li će nešto da se promeni, ne očekuje se.

Stojković neće da se povuče sa mesta selektora, a jedina opcija je da bude smenjen ili nastavi da obavlja svoj posao.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()