Završena saga: Haland potpisuje za Mančester siti i enormnu platu

Finac, za kojim ludi ceo svet, napušta Borusiju i odlazi u Englesku

19.04.2022. 14:02
  • Podeli:
erling-haland-reuters.jpg Foto: Reuters

Erling Haland, odnosno njegov agent Mino Raiola i igračev otac Alf-Inge dogovorili su detalje transfera napadača iz Borusije Dortmund u Mančester siti. Ovu vest je, pod prefiksom, ekskluzivno, objavio Mik Kigan, urednik Dejli mejla. 

Siti je dao Halandu ponudu koju je nemoguće odbiti: Ugovor na pet godina i nedeljnu platu od 500.000 funti, što je u evrima 600.000, godišnje preko 31.000.000 evra i to bez bonusa. 

Siti njegovom agentu Minu Raioli daje proviziju od čak 70.000.000 evra.

Pep Gvardiola je mesecima insistirao na dovođenju Halanda jer mu samo napadač svetske klase nedostaje kako bi zaokružio savršen tim. Prošlog leta je svim silama nastojao da dovede Harija Kana. Međutim, iako je ponuda glasila na 100.000.000 miliona funti, a Kan podneo zahtev za prekid saradnje, Totenhem ga nije pustio. 

 

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()