Pavlović: Propustili smo veliku šansu da prođemo grupu

Mnogo nam je teško zbog poraza, ali videćemo za dalje, rekao je reprezentativac Srbije

02.12.2022. 22:58
  • Podeli:
Strahinja Pavlović-638a74210d387.webp Foto: AP Photo/Ricardo Mazalan/Tanjug

Fudbalski reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović priznao je da je selekcija propustila veliku šansu da se plasira u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Srbija je poražena od Švajcarske 3:2, dok je Kamerun pobedio Brazil 1:0 u mečevima poslednjeg, 3.kola grupe G na Mundijalu u Kataru. Brazil i Švajcarska su izborili osminu finala, dok su Kamerun i Srbija završili učešće na Mundijalu.

"Normalno da je teško posle ovakvog poraza. Propustili smo veliku šansu da prođemo grupu. Teško je šta reći u ovom trenutku. Gurali smo lopte napred i davali golove, ali oni su iskoristili naše greške i lako stvarali šanse i davali golove, pa je bilo baš teško za gledati", rekao Strahinja Pavlović posle meča sa Švajcarskom za RTS.

Selekcija Srbije je završila Mundijal na poslednjem mestu na tabeli grupe G sa samo jednim bodom uz gol razliku 5:8.

"Ne znam šta je presudilo na meču sa Švajcarskom. Mi smo ih pritisli i napali, ali su oni pronalazi rupe u našoj odbrani i davali golove. Nismo uspeli da se vratimo drugi put i izgubili. Mnogo nam je teško zbog poraza, ali videćemo za dalje", dodao je fudbaler Salcburga.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()