Avramović izjavom razbesneo navijače Partizana: Šta će biti sa klubom, to me ne zanima

Fokusiran samo na reprezentaciju Srbije

07.07.2024. 22:45
  • Podeli:
Željko Obradović i Aleksa Avramović-65f36d5315084.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Partizana, Aleksa Avramović je bio jedan od, ako ne i najbolji igrač košarkaške reprezentacije Srbije u Manili, a sada ima priliku da pokaže šta ume i u Parizu na Olimpijskim igrama.

Ipak, on je otkrio kakvo je stanje kada se radi o ostanku u klubu.

U danima za nama, najglasnije su se pominjala dva. Pariz, pa još glasnije Makabi. A onda je iz Izraela došla i vest da je navodno iz bojazni za bezbednost odbio ponudu kluba iz Tel Aviva.

Za to vreme, Aleksa Avramović na umu ima samo jedno – reprezentaciju Srbije.

"Ne zanimaju me te priče, trista posto sam fokusiran na reprezentaciju", rekao je Avramović za Meridian sport i dodao:

"Šta će biti sa klubom, to me ne zanima. U smislu da me u ovom trenutku ne dotačinje. Šta bude, biće".

Za to vreme, tako "trista posto" koncentrisan, čini sve kako bi što spremniji dočekao početak Olimpijskih igara.

"Dobro smo odradili ove dve probe, naučili smo dosta iz toga. Čini mi se da smo drugu utakmicu igrali sa većim intenzitetom nego prvu. U smislu da smo povećali broj tih presečenih lopti, što nam je donelo dosta lakih poena", pričao je Avramović koji je u drugom meču imao pet ukradenih lopti. Kao i Nikola Jokić. A ceo tim ukupno 18.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()