Bogdanović o odlasku Pešića: "Ne verujem mu..."

Nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, popularni "Kari" je poručio da nova uprava KSS-a mora da traži i novog trenera, jer je njegov ugovor istekao.

16.09.2024. 18:56
  • Podeli:
bodanović pešić-66e862a1c8709.webp Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je gostujući na RTS-u govorio je o aktuelnim temama, a onda se osvrnuo i na povlačenje Svetislava Pešića sa mesta selektora.

Kao bomba je odjeknula vest da se Svetislav Pešić povlači sa mesta selektora Srbije.

Nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, popularni "Kari" je poručio da nova uprava KSS-a mora da traži i novog trenera, jer je njegov ugovor istekao.

Na tu temu govorio je i Bogdanović.

"Voleo bih da ostane. Već smo u nekoj grupi komentarisali. Svi smo odreagovali kao: 'ma...' Ja mu ne verujem, mislim da će ostati. Znamo svi koliko smo se približili, napravili smo radnu atmosferu, kult, pobednički mentalitet. A tim potezima može da se to naruši. Da prebacimo malo pritisak na Karija", nasmejao se Bogdanović.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()