Bogdanović: Operacijom sam produžio igračku karijeru

Lako je verovati kada sve ide dobro, ali kada dođu loši trenuci potrebno je naći veru u sebe, rekao je Bogdan

24.01.2023. 12:05
  • Podeli:
Bogdan Bogdanović-63cfbb5d794f8.webp Foto: Profimedia

Reprezentativac Srbije i košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović izjavio je da je operacijom kolena sebi produžio igračku karijeru.

Bogdanović je sredinom juna prošle godine operisao koleno zbog čega je propustio Evropsko prvenstvo i prvi deo sezone u NBA ligi.

"Zadovoljan sam kako je prošla operacija, još to nije na 100 odsto, ali znam da sam sebi ovako produžio karijeru i da mogu mirno da spavam ne osećajući jake bolove kakve sam imao do operacije. Zdrav sam, to je najvažnije", izjavio je Bogdanović za RTS. 

On je u Atlantu prešao u novembru 2020. iz Sakramenta.

"Sve je drugačije u odnosu na Sakramento. Nedostaju mi dani iz Sakramenta kada sam bio sa nekim našim igračima, ali idemo dalje. Za uspeh nije dovoljan samo talenat, već je potrebno i malo sreće, rad i disciplina se podrazumevaju. Lako je verovati kada sve ide dobro i kada je sjajno. Ali kada dođu neki trenuci, kao što su povrede i operacije, onda je potrebno naći tu veru u sebe i vratiti se", zaključio je Bogdanović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()