Paklen ritam Budućnosti: Važna pobeda Podgoričana pred Zvezdu

Derbi kola u ABA ligi će biti meč Zvezde i Budućnosti u Podgorici

16.10.2024. 22:00
  • Podeli:
buducnost  R.R.ATAImages-6710178f39ba8.webp Foto: R.R.ATAImages

U četvrtom kolu Evrokupa, košarkaši Budućnosti nastavili su seriju pobeda. Posle Igokee, Trenta i Zadra, pobedili su i poljski Trefl Sopot 92:83 (29:20, 19:10, 15:22, 29:31).

Najefikasniji iz podgoričkog sastava na domaćem parketu dvorane Morača bio je Kenan Kamenjaš sa 18 poena, a Flečer Megi dao je jedan manje.

Ekipu trenera Andreja Žakelja do trijumfa su večeras predvodili BosanacKenan Kamenjaš sa 18 i Amerikanac Flečer Mekgi koji je ubacio poen manje, dok se Rašid Sulajmon zaustavio na 14.

Ubedljivo najefikasniji igrač na utakmici bio je Treflov Jaroslav Ziskovski, ali su njegovih 33 poena bili nedovoljni gostima da izbegnu poraz.

U drugom meču grupe A odigranom ranije danas turski Bahčešehir koji sa klupe predvodi Dejan Radonjić deklasirao je italijanski Trento sa 110:70.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()