Crno-beli u polufinalu ABA lige: Košarkaši Partizana bolji od Igokee u Laktašima

Rezultat na kraju utakmice bio je 101:80 za Partizan

21.04.2024. 19:59
  • Podeli:
kk partizan kk igokea x@PartizanBC-662553ccbb824.webp Foto: x@PartizanBC

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale plej-ofa ABA lige, pošto su večeras u drugom meču četvrtfinala savladali Igokeu u Laktašima rezultatom 101:80

Crno-beli su u prvom meču pobedili 94:85 i sa maksimalnih 2:0 idu u polufinale, gde ih čeka Budućnost iz Podgorice.

Zek Ledej bio je najefikasniji sa 20 poena, Mateuš Ponitka ubacio je 16, uz 12 skokova, a Džejms Naneli i Brunko Kaboklo po 14 poena.

Kod domaćina Goran Filipović postigao je 28, a Kosta Kondić 24 poena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()