Gudurić objasnio šta je potrebno Zvezdi i Partizanu u Evroligi

Njegov Fener sezonu u Evroligi započinje utakmicom protiv Olimpijakosa

29.09.2024. 12:55
  • Podeli:
Marko Guduric-65d21e83cfdcc.webp Foto: Profimedia

Srpski reprezentativac i košarkaš Fenerbahčea, Marko Gudurić pričao je o učešću Crvene zvezde i Partizana u Evroligi.

Beogradski "večiti" rivali su tokom leta doveli dosta novih igrača, naročito crno-beli.

Gudurić je upitan da li bi Zvezda i Partizan mogli da se umešaju u borbu za završni turnir.

"To je dobro pitanje, definitivno ih vidim da mogu da se bore za prvih osam ili 10 pozicija. Napravili su sjajan posao ovog leta, imaju sjajne igrače, biće im potrebno vreme, posebno Partizanu jer su doveli mnogo igrača. Zvezda je vratila neke stare domaće i pojačala se dobrim strancima, očekujem da jedni i drugi budu jako konkurentni u Evroligi", rekao je Gudurić za "Sport Klub" i dodao:

"Svi znamo da je atmosfera u Beogradu na jako visokom nivou, možda je i najbolja u Evropi, pored grčkih navijača. Naravno da je za mene teško da igram protiv Partizana ili Zvezde, zbog različitih razloga, ali svakako volim da dođem kući, da igram i jednu i drugu utakmicu, da vidim prijatelje", dodao je Gudurić.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()