Haos u Berlinu- I Srbi se tukli, jedan navijač životno ugrožen

Pored navijača čiji je život ugrožen, još dvojica su pretrpela teške telesne povrede

26.05.2024. 11:20
  • Podeli:
olimpijakos profimedia-6652ff5f17468.webp Foto: Profimedia

U Berlinu se noćas desio pravi haos kada se se sukobili navijači Olimpijakosa i Panatinaikosa. Jedan navijač je teško povređen i lekari mu se bore za život.

Sada su stigle nove informacije, a kako prenose grčki mediji u tuči su učestvovali i srpski državljani, pretpostavlja se da su u pitanju navijači Zvezde koji gaje bratske odnose sa pirejskim crveno-belima.

Pored navijača čiji je život ugrožen, još dvojica su pretrpela teške telesne povrede međutim oni su van životne opasnosti.

Lekarska pomoć ukazana je za 12 učesnika tuče.

Lokalni mediji su preneli da je došlo do žestokog sukoba i da je policija imala mnogo problema kako bi situaciju stavila pod kontrolu.


 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()