Hezonja demantovao dogovor sa Realom: To je laž

On je jedan od natraženijih igrača na tržištu

10.06.2024. 11:04
  • Podeli:
Tan2023-05-0222461151_9 mario hezonja AP PhotoDarko Vojinovic-6454d4a1daf2e.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Prethodnih dana se pojavila informacija da je hrvatski košarkaš Mario Hezonja dogovorio nastavak saradnje sa Real Madridom. Ipak, on se sada oglasio i demantovao te navode.

Posle prvog meča u finalu španske lige u kojem su Madriđani savladali Mursiju govorio je za Onda Sero.

"Laž je da smo se dogovorili. Pričamo o nastavku saradnje, ali nije sada trenutak da govorim o tome", istakao je hrvatski košarkaš.

Ove godine Hezonja je u proseku beležio 13,5 poena i 4,6 skokova. Izabran je u drugi tim Evrolige.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()