Hezonja dobio poziv da dođe u Partizan: Hrvatski košarkaš odgovorio

On ne krije ljubav prema crno-belima

11.06.2024. 09:45
  • Podeli:
mario hezonja - tanjug-6427eba07f509.webp Foto: Tanjug

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja još uvek nije produžio ugovor sa Real Madridom, a još uvek nije poznato gde će nastaviti karijeru.

Na pitanje medija o tome da li je istina da je potpisao novu saradnju sa "kraljevskim klubom", što se spekulisalo prethodnih dana, Hezonja je negativno odgovorio, te su sve karte, očigledno otvorene.

Pa, ako se sagledaju brojne okolnosti - zašto ne i karta zvana "Partizan"? Nije tajna da između Partizana i Hezonje postoji hemija, a nakon jučerašnje druge utakmice finalne serije ACB lige sa Mursijom, hrvatski bek je na svom Instagramu podelio video snimak jedne od navijačih stranica crno-belih koja ga je pozvala da dođe u redove srpskog kluba.

On to nije ignorisao, već je podelio na svom profilu što je izazvalo oduševljenje kod navijača crno-belih.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()