Hezonja preuzeo odgovornost za poraz u finalu: Ja sam apsolutni krivac

Loša partija hrvatskog reprezentativca

27.05.2024. 13:56
  • Podeli:
Mario Hezonja-659905974513b.webp Foto: TANJUG/ STR/ nr

Košarkaši Real Madrida su poraženi od Panatinakosa u finalu Evrolige, a hrvatski košarkaš Mario Hezonja je preuzeo odgovornost za poraz.

"Ja sam apsolutno kriv za poraz. Izgubio sam jako važnu titulu svojoj ekipi, rekao je 28-godišnji Hezonja novinarima posle utakmice.

On je utakmicu završio sa osam poena, od čega je postigao jednu trojku iz osam pokušaja.

"U košarci ako ne postižeš koševe, ne možeš ništa da uradiš. Može se govoriti o odbrani i svim drugim stvarima koje lepo izgledaju na internetu, ali istina je da ako ne poentiraš, ne možeš ništa", dodao je hrvatski košarkaš.

Na konstataciju novinara da ekipe gube i pobeđuju zajedno, odnosno da su krivi i zaslužni svi igrači, Hezonja je preuzeo krivicu.

"Uvek vam govorim kako se osećam, govorim uvek iz srca. Ne lažem ni u dobrim ni u lošim trenucima. Veliki igrači pobeđuju na ovakvim turnirima, a tokom ova dva dana ja nisam uspeo da pomognem svojoj ekipi", naveo je Hezonja.

U polufinalu i pobedi protiv Olimpijakosa 87:76, Hezonja je postigao 12 poena.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()