Itudisu se drma fotelja? Ovo je kap koja je prelila čašu

Nezadovoljni Turci

13.12.2023. 13:40
  • Podeli:
Dimitris Itudis-63ee79272873b.webp Foto: Profimedia

Grčki trener Dimitris Itudis bi uskoro mogao da ostane bez posla u Istanbulu, piše grčki SDNA.

Turcima se navodno ne dopada što je Fener počeo sezonu u Evroligi sa šest pobeda i sedam poraza, premda u turskom prvenstvu ima osam pobeda i tri poraza.

I dok plasman u domaćem prvenstvu nije toliko sporan, jer Fenerbahče ispred sebe ima samo Anadolu Efes sa skorom 10:1, to 12. mesto u Evroligi bode oči čelnicima turskog kluba.

Zbog toga se, kako javlja SDNA, bliži rastanak s Itudisom, kumom Željka Obradovića, trenera Partizana.

Kap koja je prelila čašu bio je tesan poraz od desetkovanog Anadolu Efesa 81:80, dok se već u danima nakon tog poraza spekuliše o nasledniku Itudisa na klupi istanbulskog kluba.

Govori se da je prvi kandidat Šarunas Jasikevičus.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()