Jubilej Branka Lazića: Kapiten Zvezde odigrao 800. meč

Podatak za poštovanje

24.05.2024. 21:21
  • Podeli:
branko lazic-6650e8574c3f8.webp Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Košarkaši Crvene zvezde nakon osvajanja titule u ABA ligi započeli su takmičenje u KLS, a protivnik u polufinalnoj seriji im je ekipa FMP-a iz Železnika.

Ovaj susret sa "panterima" posebno će pamtiti Branko Lazić.

Naime, kapitenu Crvene zvezde je pred duel u Pioniru uručen dres sa brojem 800, što simbolizuje broj odigranih utakmica u crveno-belom dresu.

Gotovo celu karijeru proveo je u klubu sa Malog Kalemegdana i učestvovao je u osvajanju 24 trofeja kluba.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()