Kalinić odbio Obradovića: Otkrio zašto nije došao u Partizan

Kalinić je odlučio da ne bude jedan od igrača koji su nosili dres oba „večita“ rivala

25.08.2024. 11:35
  • Podeli:
Nikola Kalinić-1664261585635.webp Foto: Profimedia

Nikola Kalinić, srpski košarkaš, otkrio je da je 2021. godine dobio ponudu da pređe u Partizan, ali je odlučio da tu ponudu odbije.

Kalinić je o ovoj temi govorio u podkastu „6.75 range“, gde je objasnio da je te godine, nakon što je napustio Valensiju, imao više opcija za nastavak karijere, ali je na kraju izabrao da se vrati u Crvenu zvezdu, klub za koji je već igrao ranije.

Kalinić je rekao da je dobio poziv od Željka Obradovića, koji ga je želeo u Partizanu, ali je on odlučio da to ne učini jer nije osećao da je to pravi potez za njega.

Istakao je da nije video razlog da igra za Partizan, posebno s obzirom na to da postoji mnogo drugih klubova u kojima bi mogao da nastavi karijeru.

Spekulacije su tada sugerisale da bi Kalinić mogao da se pridruži Partizanu zbog uspešne saradnje sa Obradovićem u Fenerbahčeu, gde su zajedno radili od 2015. do 2020. godine. Ipak, Kalinić je odlučio da ne bude jedan od igrača koji su nosili dres oba „večita“ rivala.

Ovog leta, Kalinić se po drugi put vratio u Crvenu zvezdu, potvrđujući svoju vezu sa crveno-belim dresom i klubom koji mu očigledno više odgovara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()