Lebron Džejms se vratio: Igra kao momak, Lejkersi pišu istoriju

Ekipa iz Los Anđelesa je preokrenula meč u roku od 24 minuta i slavila

23.01.2023. 09:03
  • Podeli:
Lebron Džejm-63ce3ca9a8cd9.webp Foto: AP Photo/Craig Mitchelldyer/Tanjug

Lebron Džejms nastavlja da piše istoriju. On ima 38 godina i nastoji da bude najbolji strelac NBA svih vremena, nadmašivši rekord Karima Abdula-Džabara, ali Kralj je mnogo više od rekorda. On želi i više od toga. Njegova savršena nedelja u kojoj je prosečno beležio 35 poena, devet skokova i sedam asistencija uz sve pobede Los Anđeles Lejkersa jasno pokazuju da je u povoju neka ozbiljna režija.

Protiv Portland Blejzersa, Džejms je potpisao 37 poena, 11 skokova, četiri asistencije i dve blokade.  Utakmica Lejkersa je počela traljavo. Na poluvremenu su Lejkersi imali minus od 46:71... Međutim, a za 24 minuta, u drugom delu meča, preokrenuli su na 112-121 i slavili pobedu. 

Ovo je drugi najveći povratak u istoriji Los Anđeles Lejkersa. Ekipa iz "Stejples centra" je prvi tim još od oktobra 1972. kada je Boston Seltiks preokrenuo u poslednjoj četvrtini pobedio u utakmici koju je gubio sa 30 poena razlike.

"Mi nismo tim koji se predaje. Naš klub nije takav", rekao je na kraju Lebron Džejms.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()